Uw paard verdient vervoer in eersteklas. M.C. Guillaume is dé verdeler in België van paardentrailers, camionettes en paardenvrachtwagens van topmerken zoals Böckmann en Théault. Ook welkom voor onderhoud, herstellingen, keuringen en accessoires. 

Mcguillaume

30 jaar expertise met passie voor paarden

Ervaren ruiter, fokker, professional of liefhebber van de paardensport? Kom langs in onze zaak in Manage en kies uit onze topselectie van paardentrailers, paardencamionettes en paardenvrachtwagens. 

Het 15-koppig team van M.C. Guillaume heeft dé expertise en ervaring om u correct te adviseren op vlak van modellen, afmetingen, gewicht en inrichting. Wij helpen u en uw paard comfortabel en vooral veilig op weg.

Bent u gepassioneerd door paarden?

 Wij ook! Ons kernteam is enthousiast en gelooft in een persoonlijke aanpak met advies op maat.

Kopen, huren of liever een tweedehands paardentrailer:

voor elke vraag vinden we een passende oplossing binnen uw budget.

Wij zorgen voor after sales-support met onderhoud, herstelling en keuring van uw voertuig.

Service van A tot Z, daar staan we voor.

Mcguillaume

Kwaliteitsmerken

Met Böckmann en Théault als huismerken kiezen we resoluut voor klasse en kwaliteit. Beide producenten innoveren en investeren al jaar en dag in paardenvervoer.

Bockmann

De Duitse producent Böckmann is actief in de paardensport en de fokkerij. Zij weten als geen ander hoe paarden comfortabel en veilig kunnen reizen in een paardentrailer. Böckmann is vooral gekend voor hun optimale comfortvering (WCF) en veiligheidsbeugels. 

Theault

De prestigieuze Franse producent Théault is een referentie in paardenvervoer sinds 1924. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een dynamisch design typeren deze luxueuze paardencamionettes.