Ook na de aankoop van uw paardentrailer, -camionette of -vrachtwagen kan u rekenen op de topservice van M.C. Guillaume. Onze garage voert onderhoud en herstellingen van uw paardenvoertuig uit met meer dan 30 jaar ervaring. Bij onze monteurs is uw paardenwagen in goede handen. 

dashboard

Laat uw paardentrailer onderhouden en voorkom schade

Een regelmatige controle en onderhoudsbeurt van uw paardenoplegger, -camionette of -vrachtwagen zijn geen overbodige luxe als u uw paard veilig wilt vervoeren. Laat uw voertuig dus preventief onderhouden om kosten te besparen en de levensduur te verlengen. Van de remmen en de elektriciteit tot de binnenafwerking. Onze ervaren monteurs zorgen dat elk onderdeel van uw paardenwagen in topconditie blijft. 

Ook bij accidenten en storingen staan we steeds paraat. Waar mogelijk kan M.C. Guillaume uw paardenvoertuig depanneren. Gewapend met materialen en technieken van de hoogste kwaliteit verzekeren onze monteurs dat u binnen enkele dagen weer zorgeloos de baan op kan.

MCG Classique

Reparaties en reserveonderdelen

Remmen, elektriciteit, binnenafwerking, mechanische en hydraulische problemen: uw voertuig heeft voor ons ervaren serviceteam geen geheimen. Snel defecten detecteren en oplossen, dat is onze sterkte. 

Ook voor reserveonderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Gasdrukveren, hydraulica… U koopt het allemaal in onze garage in Manage.

Houd uw paardenwagen in topconditie

Plan een onderhoudsbeurt voor uw voertuig in of laat mankementen herstellen bij M.C. Guillaume. Zo blijft u kiezen voor kwaliteit.

Vraag een offerte aan